Sargeant: Az eredményeim számítanak, nem a pletykák

Sargeant: Az eredményeim számítanak, nem a pletykák

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


A Williams amerikai pilótája röviden válaszolt az Antonelli-helycserével kapcsolatos pletykákra: az ülése megtartása érdekében minél keményebben kell dolgoznia – csapata fejlesztéseivel erre fog törekedni.

Kimi Antonelli jövőbeni F1-es cseredarabként való bemutatása kapcsán a Mercedesre vonatkozó számos pletyka kering, beleértve a lehetséges 2025-ös Lewis Hamilton helyettesítését is, és az elméletet, miszerint már az idei szezonban átveheti Logan Sargeant ülését a Williamsnél.
Logan Sargeant a Spanyol Nagydíj csütörtöki sajtótájékoztatóján elismerte, hogy az ülés elvesztése körüli spekulációk pusztán pletykának számítanak, és fontos hangsúlyozni a teljesítmény erejét a média befolyásolása helyett.
A pilóta kiemelte, hogy a jövőbeni versenyzéshez egyéni fejlődésre kell összpontosítania, és a Williamsnél immár megtett lépések segíthetnek abban, hogy a legjobbat nyújthassa és jobb eredményeket érjen el.
Sargeant kijelentette, hogy bár a pletykák nem mindig korrektek, de az energia-jobbítás helyett inkább az eredmények javítására kell koncentrálni, hiszen a teljesítmény fokozása és a fejlesztések kiaknázása vezethet a kitűnőbb eredmények eléréséhez a jövőben.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések